Az Ön bevásárlókosara

0 Termék összérték: 0 Ft
Megrendelés

Partnereink

szinergialogo

leader

zoldut

Aki többféle ékszert szokott viselni, tudja, hogy nehéz feladat olyan darabokat találni, melyek mindegyike jól illik az öltözethez, ugyanakkor egymással is harmóniában vannak. Erre a problémára nyújtanak megoldást a különféle kézműves ékszerek!

A nők számára kiemelten lényeges, hogy mindig csinosak és dekoratívak legyenek, mely az öltözködésben, illetve az ékszerviseletben egyformán szerepet kap. Az összképben minden ruhadarab és kiegészítő fontos szerepet játszik. A tökéletes összképhez azonban kevés, ha a kalapunktól a cipőnkig minden ízléses és stílusos, amit viselünk, hiszen mindezeknek egymással is harmonizálnia kell. Ruhák tekintetében általában hasonló, vagy jól összeillő színeket, mintákat, anyagot választunk, de mi a helyzet ékszereinkkel?
Örömteli elfoglaltság az ékszerkészítés, főleg akkor, ha nemcsak magunknak, vagy ajándékba szánjuk a mutatós szetteket, hanem az ékszerek másoknak is feltűnnek. Egy ékszer a legegyszerűbb ruhát is képes feldobni. Nagyon sokféle ékszert láttam már, most csak kettőt emelnék ki. Az elegancia és a kifinomultság örök darabja a gyöngy. Egy lány legjobb barátja a gyémánt, szól a híres mondás, de az ékszerdoboz üres egy szép gyöngysor nélkül. A gyöngyből fűzött ékszereket sokféle elnevezéssel illették a különböző néprajzi tájegységeken: kaláris, galáris, gyöngykaláris, gránát, gyöngy. Ezek a különböző elnevezések általában több sorban, egy szálra felfűzött gyöngyékekre utalnak.
A vintage, mint stílus manapság óriási trendnek számít. A régies stílusú, vintage ékszereknek történetük van, szerelmekről, születésről, nagymamákról, édesanyákról mesélnek. A vintage lehet új is, a lényege, hogy kicsit koppottasnak, régiesnek hasson. A vintage legfőbb jellemzője, hogy játékos stílus, nosztalgikus, melegséget árasztó, izgalmas, vicces, olykor infantilis, szexi, nőies, vidám és merész.
Az ékszerek viselete igényes megjelenést biztosít viselőjének, bármilyet is választ.

hajni 22 gyongy