Az Ön bevásárlókosara

0 Termék összérték: 0 Ft
Megrendelés

Partnereink

szinergialogo

leader

zoldut

giovagi

A Goivági méheskert közel 10 éves családi - szakmai segítséggel 2014-ben kezdte meg önálló életét a Zsibóti szőlőhegyen kialakított gazdaságban. A méheskertnek ideális helyet nyújt a tó közelében fekvő, akácerdővel körülölelt zártkerti ingatlan.

Nevünkkel igyekeztünk kifejezni tevékenységünket és termékeink jellegét.

Foglalkozunk méhészettel, melyből egyre növekvő mennyiségben kínálunk az érdeklődőknek méhészeti termékeket, többek között akác és virágmézet. Terveink között szerepel a virágpor, mint önálló termék gyűjtése, mellyel tovább kívánjuk gazdagítani kínálatunkat.

A méhészet mellett kertészeti tevékenységet, azon belül is fokhagymatermesztést folytatunk. Ez a „szerelem" 2012-ben kezdődött és azóta is tart. Nagyon sok pozitív visszajelzés után, ezen tevékenységünk fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a növekvő keresletet elégedettséggel kiszolgálhassuk.

Célunk, hogy a két fő termékünk pozitív hatását egy helyi termékben ötvözzük. A méz és a fokhagyma külön-külön is számos jótékony hatással van az emberi szervezetre, együtt azonban egymás hatását erősítve különösen egészséges.

Forduljon hozzánk bizalommal, ismerje meg munkánkat és termékeinket.

Elérhetőségeink:
7900 Szigetvár-Zsibót, Béke dűlő
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
70/387-3605
70/332-8475