Az Ön bevásárlókosara

0 Termék összérték: 0 Ft
Megrendelés

Partnereink

szinergialogo

leader

zoldut

Tóthné Herner Rita

Tóthné Herner Rita a nevem, termékeimet, meséimet Ritánti néven készítem, és írom. Régóta írok meséket, első termékem egy kavicsmese volt Napramorgó címmel. Rendelésre bármelyik mesémet elkészítem kavicsmesés változatban. Ha van kedvenc klasszikus meséd, azt is szívesen elkészítem, de a mese szövegét nem adom hozzá nyomtatásban. (jogvédelem miatt)

Házi kedvenceket, kedvenc állatokat is festek kavicsra és képre is, fotó alapján. Készítek emlékköveket, nyaralásból emlékül hozott kavicsra ráfestem az ott fotózott táj vagy városképet. Ez az igazi emlékkő. Találkozókra kavics plakettek festését is vállalom. Festek ajtókitámasztót, levélnehezéket, dekor kavicsot. Esküvők fontos kelléke a köszönőajándék. Pici kavicsokra megbeszélés szerint, pillangókat, madarakat és más motívumokat festek. Tüllcsomagolást kapnak, a kötöző szalag színe harmonizál az esküvő kiegészítő színeivel.

Kül - és beltéri faldekorációkat készítek, gyermekszobába saját grafikáimat is megfestem. Saját meséimhez és más mesékhez is készítek illusztrációt, grafikát. Készítek kifestőkönyvet illusztrációimból. Portrékat rajzolok fotóról. Festményeim megtekinthetők honlapomon is.

Szeretettel várom kedves látogatóimat!

 

Termékeim vásárolhatók webshopomban: www.ritanti.hu
Facebook: Ritánti Kavicsai

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZyBdygQtu3w&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3PUJ5tBDYVvlLXgUnu6PPxAuWvVxeeJP-GXkxJXS09Ls0gKkCMY5qBmiw

 

Kiindulási cím:

 

 

Műhelylátogatásként kisebb csoportokat (3-4 fő), családokat fogadok. Kavicsmesét mesélek, kavicsfestéssel próbálkozhatnak a látogatók. Mindig telefonos egyeztetés alapján.

 

Rendezvényeken kézműves foglalkozások vezetését is vállalom.

 

 

www.ritanti.hu

 

 

Rendezés:
orderby
Mennyiség oldalanként:
Kategória:
-tól
Ft
-ig
Ft
Vélemények (0)
0 Ft
Termelő: Tóthné Herner Rita
Kavicsmesék és festett kavicsok
Webseite www.webdesigner-profi.de